HTML

Papírszínház

Gyerekeknek szóló újszerű mesélési technika, mely közelebb viszi őket a mesék birodalmához képekkel és szöveggel egyszerre.

Facebook

Papírszínház-mesék bemutatója a Mesemúzeumban

tsík sanya 2013.03.10. 21:09

Emlékeim szerint legutoljára 2008-ban volt hivatalos bemutatója a Papírszínház-meséknek, akkor a Mozgásjavító Általános Iskolában mutattuk be az első hat Kamishibai-mesénket, azóta eltelt 5 év, és a most bemutatott 3 újjal együtt a 16. mesénél állunk.

A helyszín miatt is különleges nap volt 2013. március 09-e a Csimota Kiadó számára. A Mesemúzeum munkatársai, élükön Helmich Katalinnal nagyon nagy szeretettel fogadtak minket.

A szombat délelőtti program az Egy pöttyös nap című mese kiszínezésével és a Mesemúzeum felfedezésével kezdődött. Utána pedig jött Kontha Nelli, aki varázslatosan mesélte el nekünk a Szusi, a Három toll és az Egy pöttyös nap című meséket. A gyerekek találkozhattak Maros Krisztinával és Szalma Edittel is.

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek a bemutatóra! Hamarosan találkozunk!

További fotókért klikk a képre! (a fotókért külön köszönet a Mesemúzeumnak)

Címkék: előadás 2013 kontha nelli papírszínház előadás Mesemúzeum Egy pöttyös nap Maros Krisztina Három toll Szalma Edit

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr435126697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása