HTML

Papírszínház

Gyerekeknek szóló újszerű mesélési technika, mely közelebb viszi őket a mesék birodalmához képekkel és szöveggel egyszerre.

Facebook

“Mesélj nekem”

tsík sanya 2011.04.13. 21:45

Április 02-án, a Gyermekkönyvek Nemzetközi Világnapja alkalmából az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtérben a “Mesélj nekem” című programon vehettek részt az oda látogató családok.
 
A délelőtt folyamán papírszínházi előadásokat hallgathattak a nézők Kontha Nellitől és utána drámajátékkal feldolgozták a látottakat.
 
Csupics Nikolett az Állatok a tubusból című könyvet mutatta be játékos formában a gyerekeknek és szüleiknek, volt képkirakó, színezés és sziluett kereső játék.
 
Andersen és Csukás István születésnapja alkalmából mese-kvízen tehették próbára tudásukat a gyerekek.
 
A nap folyamán mindenki elkészíthette saját mesekönyvét és a Csimota Kiadó jóvoltából gyermekkönyvek vásárlására is mód nyílt.
 
Reméljük, még sok-sok ilyen családi rendezvény lesz a Terézvárosban!
 
 
 
 

Címkék: eötvös 10 kontha nelli csupics niki papírszínház előadás állatok a tubusból

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr392824341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása