HTML

Papírszínház

Gyerekeknek szóló újszerű mesélési technika, mely közelebb viszi őket a mesék birodalmához képekkel és szöveggel egyszerre.

Facebook

Kamishibai a Madarász Utcai Gyermekkórházban

tsík sanya 2013.02.10. 21:12

Január utolsó hetében  megkeresett minket Varga Enikő a Fővárosi Iskolaszanatórium kórházpedagógusa, aki a Madarász Utcai Gyermekkórházban dolgozik. Eleinte levélben, majd személyesen is átbeszéltük a lehetséges kapcsolódási pontokat, pl. Kaméleon Olvasóklub, Rainbow Könyvközösség, és végül a Papírszínház. A személyes találkozón, Enikő mellett megismerkedtem Tóthné Almássy Monikával is, és azzal váltunk el, hogy a február 1-jei Rainbow partnertalálkozón folytatjuk a beszélgetés. Két kolléganőjük társaságában (Merkl Izabella és Orosházi Katalin) el is jöttek a kiadóba, ahol a könyvek mellett megmutattam nekik a Papírszínházat is.

A következő héten már el is kezdték a munkát a Papírszínházzal! A cél az, hogy a Papírszínház segítségével mutassák be, milyen is az ő életük a kórházban. Hamarosan bővebb riporttal és beszélgetésekkel jelentkezünk.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a lelkesedésüket és az alázatukat, amit a munkájukban végeznek. Megtiszteltetés ilyen partnerekkel együtt dolgozni!!!

IMG_2614.jpg
IMG_2615.jpg

IMG_2616.jpg

Címkék: 2013 Madarász Utcai Gyermekkórház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr685073349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása